Belangrijk nieuws

Helaas moeten wij melden dat er onlangs een grote brand is geweest bij een van onze leveranciers, waardoor wij tijdelijk bepaalde producten zoals rozetten, schalen en bepaalde bekers op dit moment niet meer kunnen leveren.

Op dit moment zijn de volgende producten niet meer leverbaar. Deze producten bieden we tijdelijk ook niet meer op onze website aan:

A-serie Bekers
C-serie Beelden
D-serie Schalen en wandborden
E-serie Medailles
G-serie Rozetten

We begrijpen dat dit een teleurstelling kan zijn voor u als u toevallig op zoek bent naar één van deze producten. We willen onze klanten geruststellen dat we hard aan het werk zijn om alternatieven te vinden voor de producten die momenteel niet leverbaar zijn door een recente brand bij onze leverancier. We waarderen uw begrip. Als u vragen heeft over de beschikbaarheid van specifieke producten of als u hulp nodig heeft bij het vinden van een alternatief, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereid om u te helpen.

We verwachten dat we aan het einde van de week weer (ander type) schalen, wandborden en rozetten kunnen leveren. We zullen u hierover op de hoogte houden.

Alle producten die we op dit moment aanbieden op onze website, worden door andere leveranciers geleverd en zijn dus wel gewoon beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.vanzandensportprijzen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 2291 reviews.