Custom Made Medailles

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw evenement, wedstrijd of prestatie te belonen? Overweeg dan onze custom made medailles! Bij Zanden Sportprijzen bieden wij u de mogelijkheid om uw medailles volledig op maat te laten maken. Onze medailles worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen en kunnen in verschillende afmetingen en vormen geleverd worden. 

Het proces is eenvoudig. Na het aanleveren van uw ontwerp via het onderstaande bestelformulier, ontvangt u binnen 24 uur een reactie over uw offerte, graag bespreken we dan de mogelijkheden met u door. De levertijd bedraagt over het algemeen 4 werkweken, maar kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de hoeveelheid medailles die u nodig heeft.

Bij Zanden Sportprijzen streven wij naar de hoogste klanttevredenheid en daarom bieden wij onze klanten een vrijblijvende offerteaanvraag. U kunt uw offerteaanvraag op onze website invullen en we nemen binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te bespreken en u verder te helpen met uw medailleaanvraag.

 

Offerte voor Custom-Made Medailles Aanvragen